The Hungarian Tourism Agency is promoting the Gastronomy of the V4 countries
Specially seasoned goulash, rethought Somlói noodles, dumplings, duck meat with cherry chips – among others, these dishes can be tasted at the SIRHA Budapest 2018 international food and HoReCa trade fair between 7 to 9 February.
The Hungarian Tourism Agency (MTÜ), in cooperation with the Hungarian Bocuse d’Or Academy and SVÉT (Stylish Rural Restaurants), presents the gastro-culture of the V4 countries, the Czech Republic, Poland, Slovakia and Hungary. The dishes can be tasted between 12 to 18 February, within the week of V4 Menus in the joining restaurants.
Related news
A taste journey at Auchan: customers are welcomed with the cuisines of 13 nations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Paprika Revue House opened full of flavor, rhythm and tradition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >SIRHA Budapest again in 2026 – with the Hungarian Pizza Championship
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Exotic flavors, record-long kürtőskalács and native animals at the 82nd OMÉK
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Biggest Anuga of all time: Around 8,000 exhibitors from 110 countries cover the entire fair grounds
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The 6th Bodrogi PET Cup has begun
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >