The Hungarian Tourism Agency is promoting the Gastronomy of the V4 countries
Specially seasoned goulash, rethought Somlói noodles, dumplings, duck meat with cherry chips – among others, these dishes can be tasted at the SIRHA Budapest 2018 international food and HoReCa trade fair between 7 to 9 February.

The Hungarian Tourism Agency (MTÜ), in cooperation with the Hungarian Bocuse d’Or Academy and SVÉT (Stylish Rural Restaurants), presents the gastro-culture of the V4 countries, the Czech Republic, Poland, Slovakia and Hungary. The dishes can be tasted between 12 to 18 February, within the week of V4 Menus in the joining restaurants.
Related news
Professional renewal
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MOL Fresh Corner turns 10 – from Olympic champions to Tankcsapda, everyone celebrates the country’s most popular hot dog
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Focusing on innovation: a competition at SIRHA Budapest
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Euroshop is 60 years old
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >TECHXPO 2025: Budapest will once again host the largest innovation and technology summit in Central Europe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AgriTech InnoExpo 2025 – where innovation meets nature
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

