Guide for public procurement in mass catering
The National Food Chain Safety Office (Nébih) has prepared a comprehensive guide for those working in public sector catering, about how to comply with public procurement rules successfully. This new document helps mass catering service providers interpret and apply the latest Hungarian regulations in practice in this domain. //
Related news
Nébih’s online Kitchen Control student competition is starting again this year.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NNGYK is looking for the most popular catering professionals
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih: Golden yellow grape disease has appeared in new wine regions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Italian cuisine 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A celebration of flavours
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Kétdimenziós étterem – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >