Hungarian Gault&Millau returns
Restaurant guide Gault&Millau is back after 8 years, testing restaurants in Hungary once again.
This article is available for reading in Trade magazin 2024/12-2025/01
The French Gault&Millau is an old-new player in the market. Between 2011 and 2017 Tamás Molnár B., founder of the Hungarian Gastronomy Association was the guide’s publisher, which now returns to the world of Hungarian gastronomy with a new team, led by Csaba Harmath. //
Related news
Finland’s Oddlygood buys British brand Rude Health
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >I am taking the restaurant home
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Fruit syrups in the price storm
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) Valószínűleg a létező egszebb japán édesség – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tourism: slightly deteriorating economy, but still the best among economic sectors
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Popular American restaurant chains may arrive in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >