Hungarian Gault&Millau returns
Restaurant guide Gault&Millau is back after 8 years, testing restaurants in Hungary once again.
This article is available for reading in Trade magazin 2024/12-2025/01
The French Gault&Millau is an old-new player in the market. Between 2011 and 2017 Tamás Molnár B., founder of the Hungarian Gastronomy Association was the guide’s publisher, which now returns to the world of Hungarian gastronomy with a new team, led by Csaba Harmath. //
Related news
This is the only burger restaurant on Lake Balaton on the Gault&Millau list
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Gault&Millau restaurant guide returned to Hungary with an awards ceremony
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Finland’s Oddlygood buys British brand Rude Health
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The developer of the Hotel Petit Bois Füred won this year’s real estate development award
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Szakmai innovációk és összefogás a vendéglátó-oktatásért – sikerrel zárult a VSZOE országos szakmai napja
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Dzseki, mint mértékegység – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

