Hungarian Gault&Millau returns
Restaurant guide Gault&Millau is back after 8 years, testing restaurants in Hungary once again.
This article is available for reading in Trade magazin 2024/12-2025/01
The French Gault&Millau is an old-new player in the market. Between 2011 and 2017 Tamás Molnár B., founder of the Hungarian Gastronomy Association was the guide’s publisher, which now returns to the world of Hungarian gastronomy with a new team, led by Csaba Harmath. //
Related news
The Gault&Millau restaurant guide returned to Hungary with an awards ceremony
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Finland’s Oddlygood buys British brand Rude Health
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >I am taking the restaurant home
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
With grandeur and focus
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The eastern region of Lake Balaton has been expanded with another 110 km of cycling route
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tourinform offices across the country are holding programs on the occasion of World Tourism Day
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >