Another Czifray round
🎧 Hallgasd a cikket:
Hungarian Gastronomy Association announced the next round of the Czifray course. The topics are: 1. freshwater fish in red or white wine fish soup 2. sausage in the kitchen of the bourgeoisie. The first tries to recall old Hungarian fish soup types, while the second aims at making sausage consumption more diverse.
Related news
More related news >
Related news
More convenient payment options and new features are coming to BudapestGO
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Skiers can expect an average travel insurance premium of around 870 forints per day this season.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Elegáns és egyszerű vendégváró falat az ünnepi asztalra – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
