A new chef is working at the head of Arany Kaviár
In the person of Bence Molnár, a young, outstandingly talented, returning figure of the Bocuse d’Or chef competition series, the restaurant’s offer is shaped, who, in addition to preparing lovable dishes, respecting traditions and raw materials, also considers the zero waste approach very important.
The iconic owners of the Arany Kaviár Restaurant, Attila Molnár and Szása Nyíri, confirmed a new chef in the person of Bence Molnár.
The name of Bence Molnár (24) may sound familiar to followers of Hungarian gastronomic events and the young generation of chefs. Bence is a recurring figure in the Bocuse d’Or chef competition series, where he first reached the world finals in Lyon as a commis alongside István Veres, and then last year he made his mark as a competitor in the domestic finals.
Related news
Hooters is back: the legendary waitresses are once again the essence of the brand
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Recent research: guests avoid restaurants with poor restroom conditions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Varjú is waiting for you in the VarjúVár!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Extended margin squeeze begins – 13 more products will be subject to regulation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Cheese prices may rise: semi-hard varieties are exempt from margin restrictions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >From Monday, the SZÉP card can be used again to purchase cold food
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
