Ben & Jerry’s new recipe for oat-based ice cream in the US
Ice cream giant Ben & Jerry’s has unveiled a new vegan flavour in the US.
This article is available for reading in Trade magazin 2024/2-3
The new dairy-free strawberry “cheesecake” is Ben & Jerry’s first vegan ice cream this year, and is made from a revamped oat-based recipe by the company, which entered the dairy-free ice cream market in 2016. Strawberry Cheezecake joins nearly two dozen dairy-free flavours already available, including favourites such as Chocolate Fudge Brownie and Netflix & Chilll’d. //
Related news
Europe Is Investing More Than $2.5 Million To Promote Plant-Based Foods
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Campaign for a lower VAT on alternative drinks in Germany
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Auchan launches sustainable ice cream in Portugal
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Premium drink, premium literature
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Responsible Gastro Hero Foundation: a sourdough and kombucha sharing campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Style, language and tools
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

