Violife adds new plant-based sandwich toppings to its portfolio
Violife has rolled out 100% plant-based sandwich toppings in Hungary under its Viodeli sub-brand, as an alternative to animal-based cold cuts.
This article is available for reading in Trade magazin 2024/8-9
The Upfield-owned brand’s three flavours – chicken, ham and turkey – are available in several hypermarkets and supermarkets nationwide. The new products are gluten-, dairy-, preservative-, soy and nut-free. All three variants are available in 100g slices. Besides Hungary, the products can also be bought in Spain, Portugal, Poland, the Czech Republic and Slovakia. //
Related news
Private labels make plant-based alternatives cheaper
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Vegan scrambled eggs at 30,000 feet
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Protein intake: underrated plant sources in the Hungarian diet
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Christmas shock in commerce: for the first time, we can pay with bank cards in fewer places
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian Confectionery Manufacturers Association: trends in 2025 and prospects for 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Most grocery chains will be open until noon on December 24th
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
