Violife adds new plant-based sandwich toppings to its portfolio
Violife has rolled out 100% plant-based sandwich toppings in Hungary under its Viodeli sub-brand, as an alternative to animal-based cold cuts.
This article is available for reading in Trade magazin 2024/8-9
The Upfield-owned brand’s three flavours – chicken, ham and turkey – are available in several hypermarkets and supermarkets nationwide. The new products are gluten-, dairy-, preservative-, soy and nut-free. All three variants are available in 100g slices. Besides Hungary, the products can also be bought in Spain, Portugal, Poland, the Czech Republic and Slovakia. //
Related news
Nutella Plant-Based: the world-famous spread is now available in a vegan version
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Plants reimagined
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Vegpreneur Awards: a competition for innovative plant-based products
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Egg market 2025: rising prices, declining production and new export opportunities
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Artificial meat: revolutionary innovation or uncertain future?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Mars named to TIME magazine’s list of the world’s best companies for 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >