Violife adds new plant-based sandwich toppings to its portfolio
Violife has rolled out 100% plant-based sandwich toppings in Hungary under its Viodeli sub-brand, as an alternative to animal-based cold cuts.
This article is available for reading in Trade magazin 2024/8-9
The Upfield-owned brand’s three flavours – chicken, ham and turkey – are available in several hypermarkets and supermarkets nationwide. The new products are gluten-, dairy-, preservative-, soy and nut-free. All three variants are available in 100g slices. Besides Hungary, the products can also be bought in Spain, Portugal, Poland, the Czech Republic and Slovakia. //
Related news
Eleplant, 75% plant-based spread 200 g
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A bright future for the plant-based food market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NÉGYOSZ did a lot for plant-based foods in the summer
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Retail trade in turbulence
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Winners of the 2025 Hungaropack Hungarian Packaging Competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Turmoil in the tubs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
