A new head chef in the Rogner
🎧 Hallgasd a cikket:
From 1 of June Zoltan Barcza (38) will be the head chef of Rogner Hotel & Spa Lotus Therme***** in Heviz, his deputy will be Attila Tatar (32).
Both professional receives his master chef degree since 21
April.
The Hotel's Corvinus Restaurant is one of the 100 best
Hungarian Restaurants honored by Hungarian National Gastronomic Assosiation. In
the Hotel's cuisine there are 30 crew, they yearly cook 300 000 portion dishes.
Related news
More related news >
Related news
The developer of the Hotel Petit Bois Füred won this year’s real estate development award
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Dzseki, mint mértékegység – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Vödrös kiszerelés – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
