Új konyhafőnök a Rognerben
Június 1-től Barcza Zoltán (38) a hévízi Rogner Hotel & Spa Lotus Therme***** új konyhafőnöke, Tatár Attila (32) pedig az új általános helyettese.
Mindkét szakember ez év április 21-én szerezte meg
mesterszakács képesítését. A szálloda Corvinus Éttermét a Magyar Nemzeti
Gasztronómiai Szövetség Védnöki Táblájával tüntette ki és tagja az ország 100
legjobb éttermének. A szálloda konyhája a négy értékesítő helyre évente 30
fővel közel 300.000 adag ételt főz le.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Digitális formában is elérhetővé válik a SZÉP-kártya 2025-től
2025. szeptember 1-jétől jelentős változás lép életbe a SZÉP-kártya felhasználásában:…
Tovább olvasom >A MOL Campus mindkét étterme, a Virtu és a Zazie is Michelin ajánlást kapott
Mindössze egy évvel a megnyitásukat követően a MOL Campus mindkét…
Tovább olvasom >