Turkish honey
🎧 Hallgasd a cikket:
According to Aloglu Özcan, owner of „Három testvér” restaurant in Fény utca, most working people in Turkey visit a catering unit at least once a day. Breakfast and lunch are usually eaten in such places, while dinners are family events. He sees the greatest difference between Hungarian and Turkish catering in the attitude of employees towards guests, with Hungarians lacking in humbleness and helpfulness.
Related news
More related news >
Related news
The developer of the Hotel Petit Bois Füred won this year’s real estate development award
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Dzseki, mint mértékegység – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Vödrös kiszerelés – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
