Turkish honey
🎧 Hallgasd a cikket:
According to Aloglu Özcan, owner of „Három testvér” restaurant in Fény utca, most working people in Turkey visit a catering unit at least once a day. Breakfast and lunch are usually eaten in such places, while dinners are family events. He sees the greatest difference between Hungarian and Turkish catering in the attitude of employees towards guests, with Hungarians lacking in humbleness and helpfulness.
Related news
More related news >
Related news
More convenient payment options and new features are coming to BudapestGO
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Skiers can expect an average travel insurance premium of around 870 forints per day this season.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Elegáns és egyszerű vendégváró falat az ünnepi asztalra – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
