A lot of bakeries can close

Rising flour prices, rising raw material prices and shipping costs make baked goods more expensive
The bakers ’association estimates that in the year or two ahead, a high number of businesses that can’t produce cost-effectively could close, allowing hundreds of the existing hundreds of bakery businesses to pull off the blinds in the next period. (agrarszektor.hu, Magyar Nemzet
Related news
Research: this is how Hungarians buy fine pastries
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Ceres Zrt. is building a bread factory in Tata
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >37 young agricultural professionals were awarded in the Hungarians’ Bread program
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
New results of the winter seasonal food chain inspection have arrived
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >This is how humans and AI work together – the artificial intelligence revolution in the workplace
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Profession.hu: Less than half of employees received bonuses last year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
