Hungarian researchers produced milk replacer products from eggs
A number of studies are currently being carried out, for example, on the production of dairy substitutes using eggs. At the Institute of Animal Husbandry of the Faculty of Agriculture and Environmental Sciences of Szent István University (SZIE), several researchers are exploring the factors determining egg quality – magyarmezogazdasag.hu wrote. (origo)
Related news
What you should know about eggs – storage methods, nutritional value, freshness
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Egg market 2025: price increases and opposing trends in the world
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Irish delicacy named world’s best unsalted butter
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Dr Zoltán Pogátsa on the Hungarian economy: neither the golden age, nor an apocalypse
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Eurozone GDP grew by 0.1 percent in the second quarter compared to the previous quarter
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KSH: industrial production decreased by 1.0 percent compared to the same period of the previous year, expanded by 2.0 percent compared to the previous month
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >