Hungarian researchers produced milk replacer products from eggs
A number of studies are currently being carried out, for example, on the production of dairy substitutes using eggs. At the Institute of Animal Husbandry of the Faculty of Agriculture and Environmental Sciences of Szent István University (SZIE), several researchers are exploring the factors determining egg quality – magyarmezogazdasag.hu wrote. (origo)
Related news
Cholesterol Levels: Why Were Eggs Condemned and Exonerated?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >How to store eggs? – Useful tips from Nébih
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Science Ambassadors visited the Szigetcsép egg processing plant
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
A collection of short stories was published by the Nébih’s Without a Remnant program
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Successful collective support for Hungarian products – Agora 11
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Chinese e-commerce attacks with five-week series of promotions – Singles’ Day has become a global shopping marathon
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >