Hungarian researchers produced milk replacer products from eggs
A number of studies are currently being carried out, for example, on the production of dairy substitutes using eggs. At the Institute of Animal Husbandry of the Faculty of Agriculture and Environmental Sciences of Szent István University (SZIE), several researchers are exploring the factors determining egg quality – magyarmezogazdasag.hu wrote. (origo)
Related news
The Undiscovered Wonders of Eggs: Choline, Tryptophan, and More
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Frightfully delicious flavours from Mizo!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Cholesterol Levels: Why Were Eggs Condemned and Exonerated?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Hungarian intermodal traffic is about to change pace
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A bright future for the plant-based food market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Kaufland Germany Tests New Packaging Return System For Cosmetics
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

