Hungarian researchers produced milk replacer products from eggs
A number of studies are currently being carried out, for example, on the production of dairy substitutes using eggs. At the Institute of Animal Husbandry of the Faculty of Agriculture and Environmental Sciences of Szent István University (SZIE), several researchers are exploring the factors determining egg quality – magyarmezogazdasag.hu wrote. (origo)
Related news
The government provides further significant assistance to the domestic dairy sector
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NGM: another step to strengthen the Hungarian dairy sector
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian egg white slices were also bitten into in Vilnius and Riga
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Egg prices up nearly one-third
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Too many gifts, too much food: our holiday excesses are putting a serious strain on the environment
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >You can now pay utility bills with qvik
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
