Greenhouse production extends
It is natural that we can consume fresh leafy vegetables or tomatoes during the winter season – Világgazdaság Online wrote. What makes this possible – besides the global nature of trade – is the development of local production technologies.
These seeds first need nutrients and light. Even with the traditional outdoor production, the products delivered from the Mediterranean countries could not get to the shelves of the domestic shops in the expected quality, quantity, at an affordable price during the winter months. (vg.hu)
Related news
DélKerTÉSZ producer cooperative closed a stable year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Microgreens or sprouts?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >New greenhouse at Platán Gourmet
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Hungarian food exports open up to the Baltics
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Creates a safer and consumer-friendly market for SMEs Hungarian Chamber of Commerce and Industry
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Winners of the 2025 Hungaropack Hungarian Packaging Competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
