Nutritious soy-based meat substitute
Wageningen University and Unilever have implemented joint research. This has found that soybean meal, concentrate and isolate must be subjected to post-processing procedures to produce textured fibrous vegan meat, which closely resembles animal meat. The research has also evaluated the digestible indispensable amino acid score (DIAAS) of different products, and most soy products had high protein quality scores. //
This article is available for reading in Trade magazin 2022. 12-01
Related news
Körkörös.hu: Plastic could still cover the ocean surface in a hundred years
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Survey: 98 percent of Hungarians use the cashback system
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Sensory hypersensitivity and urinary anxiety: many people prefer not to go to the bathroom – new research sheds light on this
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Another sales tax is the SZÉP card transaction fee in retail
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AM: Hungary does not want artificial meat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MA-FISH: stable supply and prices expected at the Christmas fish market – the role of pond farms is increasingly important in water management
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

