Takarékbank: eliminating food waste is one of the keys to sustainable agricultural management
He said that agriculture has primarily served efficiency gains with expanding consumer demand with declining specific emissions, but this cannot be further improved with such methods. Reducing the ecological footprint of agriculture requires other methods, such as maintaining soil life through rotation-free cultivation, improving the energy of farm buildings, circular farming, but most importantly, reducing food waste. (MTI)
Related news
Lucart receives Platinum rating from EcoVadis for the fourth time
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Campaign about the sustainability of meat consumption
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Autumn aerial spraying to control grapevine golden yellows has been completed
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Why buy Hungarian? Imported vs. domestic
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Aldi serves up a cheaper Thanksgiving meal deal
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarians say food waste is as big a problem as climate change
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
