Takarékbank: eliminating food waste is one of the keys to sustainable agricultural management
He said that agriculture has primarily served efficiency gains with expanding consumer demand with declining specific emissions, but this cannot be further improved with such methods. Reducing the ecological footprint of agriculture requires other methods, such as maintaining soil life through rotation-free cultivation, improving the energy of farm buildings, circular farming, but most importantly, reducing food waste. (MTI)
Related news
Continuous renewal on the path to sustainability
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >DSV’s environmentally friendly warehouse in Szigetszentmiklós has started operations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >UBM closes acquisition of Agrifirm Hungary Zrt.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Dea Frankó Csuba at the Inno d’Or conference: a future that can be shaped
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Chinese platforms accelerate warehouse growth across Europe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >László Krisán resigns from the position of CEO of KAVOSZ Zrt.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >