Takarékbank: eliminating food waste is one of the keys to sustainable agricultural management
He said that agriculture has primarily served efficiency gains with expanding consumer demand with declining specific emissions, but this cannot be further improved with such methods. Reducing the ecological footprint of agriculture requires other methods, such as maintaining soil life through rotation-free cultivation, improving the energy of farm buildings, circular farming, but most importantly, reducing food waste. (MTI)
Related news
The most expensive mistake in logistics is the “it’s the way we used to do it” mentality
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >European Commission to strengthen checks on agricultural products entering the EU
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >New, sustainable corrugated board box from Dunapack – a modern solution for fruit and vegetable packaging
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Record-breaking Black Friday in online orders
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Campaign launched to dispel misconceptions about meat and dairy products
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Power in every sip
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
