Takarékbank: eliminating food waste is one of the keys to sustainable agricultural management
He said that agriculture has primarily served efficiency gains with expanding consumer demand with declining specific emissions, but this cannot be further improved with such methods. Reducing the ecological footprint of agriculture requires other methods, such as maintaining soil life through rotation-free cultivation, improving the energy of farm buildings, circular farming, but most importantly, reducing food waste. (MTI)
Related news
Clean Industrial Deal: everything about the green transition and how to finance it
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The 2025 Green Awards have been presented
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >K&H was named the Green Large Company of the Year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
NAK launches campaign on conscious meat consumption from Remény farm
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >China’s place in the global economy: the future isn’t “Made in China”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Clean Industrial Deal: everything about the green transition and how to finance it
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >