Front and back
Earlier this year John Lee, owner of Cafe W in New York, asked his staff to create a new croissant based on the onigiri (a Japanese rice ball, which is triangular rather than spherical), with three curved points and the flaky texture of French pastry. By May the new pastry – now called both oniossant and cronigiri – was ready, and Cafe W sells around 1,600 of them a week at a price of USD 6.50.

Fusion pastry

Stylish croissant-shapes
This article is available for reading in Trade magazin 2024/10
//
Related news
Croissants dethroned?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >This is how much of Hungary’s cakes and breads were sold this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Focus on supporting sustainable food systems: Nestlé’s joint value creation summary published
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Great Taste Awards
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Mókás kutyafut(tat)ás – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Tényleg az vagy, amit megeszel? – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
