We love champagne
Seasonality characterises Hungarian champagne consumption too, but the situation is better now than it was 30 or 40 years ago: nearly 60 percent of champagne sales are realised in the end-of-year period. Three quarters of the sparkling wine and champagne made in Hungary are sold in the domestic market. In the last 5 years the volume of import was 10,000-20,000 litres. Currently the world’s biggest producer is Italy, followed by France, Germany and Spain.
//
Related news
Péter Váli’s specialty is ready: Buda green sparkling wine aged on brooms for 6 years
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >One hundred and thirty small and large wineries produce sparkling wine in Hungary today.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Every sip is a new chapter – the BB wine and champagne family is completely renewed and takes the next level
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Visit Hungary launches autumn campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Food delivery instead of room service
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Visit Hungary: Nyíregyháza and Varsány both successfully participated in this year’s Flowery Towns and Villages competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >