Hungary is world leader in per capita duck meat production
We increasingly look for products made from duck instead of goose meat and foie gras – agrarszektor.hu wrote. The duck is cheaper and many say it is tastier by many as well.
According top the Poultry Council, the annual production value of the poultry sector on the raw material side is 350 billion HUF and 150 billion HUFon the processing side. In the first ten months of 2014, the gross production of poultry meat exceeded the previous year's processing amount by 6.4 percent. (agrarszektor.hu, Fórián Zoltán vezető agrárszakértő, Takarékbank Zrt., Agrár Központ)
Related news
Administrative burdens for grape and wine producers to be further reduced
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Newer plant protection products are available for small-scale cultivation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Reference prices, average yield data and specific cost savings for the 2025 damage mitigation allowance have been published
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Despite the challenges, the SME sector maintains its position in the Hungarian economy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih is already preparing for the holidays – winter seasonal inspections are starting
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nutri-Score, or the bittersweet energy label of foods
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


