Hungary is world leader in per capita duck meat production
We increasingly look for products made from duck instead of goose meat and foie gras – agrarszektor.hu wrote. The duck is cheaper and many say it is tastier by many as well.
According top the Poultry Council, the annual production value of the poultry sector on the raw material side is 350 billion HUF and 150 billion HUFon the processing side. In the first ten months of 2014, the gross production of poultry meat exceeded the previous year's processing amount by 6.4 percent. (agrarszektor.hu, Fórián Zoltán vezető agrárszakértő, Takarékbank Zrt., Agrár Központ)
Related news
István Nagy: the poultry sector is one of the most competitive livestock sectors
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >FAO raises global cereal production forecast for 2025 to 2.971 billion tonnes
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Grapevine golden yellow disease confirmed in two more wine regions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Export champion with innovation in the sugar market curve – Budapest industry roundtable on the competitiveness of confectionery manufacturers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >METRO’s Tasty Hungary initiative has been launched
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >How to store eggs? – Useful tips from Nébih
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >