Good performance at the Bocuse d’Or
Team Hungary came home from the Bocuse d’Or final in Lyon (held on 26-27 January 2025) with the prestigious Best Dish special prize, finishing 13th in the competition.

Team Hungary on the podium
This article is available for reading in Trade magazin 2025/2-3.
Hunguest Sóstó’s executive chef Roland Kelemen led the team, his commis was Noel Fodor from Siófok and László Szabó from Hungast coached the team. France won the Bocuse d’Or, the runner-up was Denmark and the bronze medal went to Sweden. //
Related news
Classic pálinka flavours are back
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >There is no such thing as cheap coffee anymore
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The 10th Italian Gastronomy Week has begun – a celebration of Italian flavors, culture and innovation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian tourism could close a record year – 1,000 billion in accommodation fee revenue, 1,000 billion airport development planned
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Splash-free urinal
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

