Széll Tamás, the chef of Onyx came into the finals of Bocuse d'Or Europe
Széll Tamás, the chef of the Onyx Restaurant in Budapest won the Hungarian finals of the Bocuse d'Or international chef competition on Thursday in Budapest, and thus the opportunity to represent the country at the European continent finals on 10-11 May, that will also be held in Budapest.
Six chefs were competing to get into the European finals of Bocuse d'Or: Széll Tamás with his commis Szabó Kevin, Pohner Ádám (Olimpia Étterem), Győrffy Árpád (Kollázs), Sándor Rodrigo (Costes Downtown), Szabó László (Sodexo) és Volenter István (67 Étterem és Bistro). The jury consisted of experts invited by the finalists, as well as six additional international level experts. (MTI)
Related news
Good performance at the Bocuse d’Or
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Young chefs competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Hungarian team advanced to the European selection of the Bocuse d’Or
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
5 million servings of food prepared at Óbuda’s favorite restaurant
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Kocsmai fókamóka – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
