The guild’s headquarters: Life is slowly returning…
László Selmeczi, co-president of the guild informed that they had been forced to close the educational workshop because of the Covid-19 pandemic. Luckily, at the end of May training programmes restarted, e.g. the sweeTEN 2.0 programme continued and Andrásné Kemény hosted the courses of the For Artisan Confectionery Foundation. In June the workshop hosted two rounds of the Cake of Hungary contest and the final of the Sugar-free Cake of Hungary competition. In July the guild’s headquarters was the venue of the Ice Cream of the Year 2020 competition’s final too.

Training programmes restarted in the end of May
//
Related news
A high-prestige programme
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >From autumn, MATE will start specialized further training for fruit and vegetable processing engineers and consultants
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Francia cukrásztanfolyam
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Visit Hungary: domestic tourist traffic exceeded 15 million people earlier than ever before
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Zala has been added to the premium domestic map – Zalakaros is already ahead of Eger and Debrecen
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Price-sensitive consumers, growing expectations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >