The guild’s headquarters: Life is slowly returning…
László Selmeczi, co-president of the guild informed that they had been forced to close the educational workshop because of the Covid-19 pandemic. Luckily, at the end of May training programmes restarted, e.g. the sweeTEN 2.0 programme continued and Andrásné Kemény hosted the courses of the For Artisan Confectionery Foundation. In June the workshop hosted two rounds of the Cake of Hungary contest and the final of the Sugar-free Cake of Hungary competition. In July the guild’s headquarters was the venue of the Ice Cream of the Year 2020 competition’s final too.

Training programmes restarted in the end of May
//
Related news
A high-prestige programme
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >From autumn, MATE will start specialized further training for fruit and vegetable processing engineers and consultants
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Francia cukrásztanfolyam
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Szallas.hu: Eger, Miskolc and Nyíregyháza are the most popular during the autumn break
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The best in business tourism were awarded again this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Balaton Tourism Association: 1,500 service providers await their guests on the long weekend of October 23
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

