Hotels for sustainability
According to estimates, hotels are responsible for 10% of food waste generated by the retail sector worldwide.
 
This article is available for reading in Trade magazin 2025/6-7.
This is why it is so important that 12 hotels in Hungary have already joined the Munch food rescue platform: currently 10 hotels in Budapest and 2 in the countryside are participating in the initiative fighting food waste. The hotels in the capital city have already saved a total of 6,000kg of food, but it was Minaret Hotel and Restaurant in Eger that rescued the most food.
Related news
Shared goal, different paths
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Non-food discounters target Central Europe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Rudolf Semsei: “Those guests are also regulars who come to us just once a year”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
A star is born – say hello to dirty soda!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Carpaccio szeletelő otthonra – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
 
                     
                     
                     
					 
					 
					
