Hotels for sustainability
According to estimates, hotels are responsible for 10% of food waste generated by the retail sector worldwide.
This article is available for reading in Trade magazin 2025/6-7.
This is why it is so important that 12 hotels in Hungary have already joined the Munch food rescue platform: currently 10 hotels in Budapest and 2 in the countryside are participating in the initiative fighting food waste. The hotels in the capital city have already saved a total of 6,000kg of food, but it was Minaret Hotel and Restaurant in Eger that rescued the most food.
Related news
Shared goal, different paths
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Non-food discounters target Central Europe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Rudolf Semsei: “Those guests are also regulars who come to us just once a year”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
A reimagined Christmas classic: Hungarian confectioners tested themselves for the first time in the Bûche de Noël competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian Food 2026 – Masters of the Future and the Flavors of Folk Tales on One Stage
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Íme, Az Év Bejglije 2025. verseny eredményei
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

