Starbucks: new environmental plan means more plant-based dishes on menus
Starbucks has announced a renewed focus on sustainability that marks a step-change for the company and includes expanding plant-based menu options.
Following a global assessment of the carbon, waste and water footprint of its operations and supply chain, chief executive officer Kevin Johnson announced five environmental strategies that will move the company towards a resource-positive future.
Targets set for 2030; trials taking place in 202
Related news
Climate protection supervision fee: payment deadline approaching
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Breakthrough points
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Starbucks: store closures and layoffs in North America, billion-dollar restructuring begins
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
34 Hungarian exhibitors participate in ANUGA in Cologne
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >What’s new and new topics at FRUIT LOGISTICA 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >