Beer at the highest level
At the Hungarian beer culture course of BGE Faculty of Commerce, Hospitality and Tourism, students can learn everything they need to know about small-scale brewing in practice, and can even create their own beers in a home competition. A panel of judges selects the best brew by consensus and this is how BGE’s first beer, a black elderberry gose was born in the autumn of 2023. After a successful pilot semester the second speciality beer, a pineapple cold brew coffee milk stout came out in early 2024.
This article is available for reading in Trade magazin 2024/4
//
Related news
Hungarian Marketing Association elects vice presidents
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >What do shoppers say about the new retail tools?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) Perszonalizálható friss grillételek – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Virágba bóruló asztalok télen – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Advent in Óbuda: one of the capital’s most beloved Christmas markets is about to begin
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

