After successful restaurants, they opened a pastry shop
One of Hungary’s most successful traditional restaurant chains, the newest member of the VakVarjú Restaurant Family, opened on December 14 at the Dobay Cukrászda in Halásztelek. In the trendy store, traditional and homemade flavors are combined with a hint of French elegance. From now on, Dobay Cukrászda will also supply Budapest Party Service Kft.’s events with its cakes.

A család első cukrászdája
Related news
Rudolf Semsei won the BCSDH Sustainable Future Award in the Change Leader category
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >This year’s Gundel Award winners have been announced
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MobilOFF, ExperienceOn weeks in VakVarjúk
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
AI agents in hospitality
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Megtévesztő pszeudo-gasztropornó – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A termékperszonalizáció jegyében – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
 
                     
                     
                     
					 
					 
					
