Good performance from the Hungarian team at the Bocuse d’Or
The Hungarian team finished 8th at the Selection Europe 2018 of Bocuse d’Or, so Ádám Pohner and his team (coach Frigyes Vomberg, commis Richárd Csillag and president Zoltán Hamvas) will be there in the final in Lyon next year. Being just 25 years old, Mr Pohner was the youngest chef in the European final. The sous chef of Kistücsök was really satisfied with the result. Norway won, the runner-up was Sweden and Denmark finished third. //
Related news
No more “pig in a poke” in hospitality: How Eventrend Group reformed workforce management with the help of Giggle
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Taxes and proportions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Tipping rate approaches 10% in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Roast, meatballs: these are the favorite dishes of the Hungarian winter
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >In Italy, there are queues in front of shops and soup kitchens
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
