Cheese dishes book on the world of Hungarian cheeses
The Cheese Dishes – From Pasture to Plate book of Segal Viktor and Sándor Tamás reviews the world of Hungarian cheeses. The book that will be published these days will contain several recipes and photographs.
A cheese has its own history from the pasture to the table, as not only the way of making that determines the taste of cheese, but also the knowledge and passion of the cheesemaking master – Kis Miklós, Minister of State responsible for Rural Development said at the book’s presentation on Friday, in Budapest. (MTI)
Related news
Twenty types of cheese will be cheaper in Lidl’s offer
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The 10th Italian Gastronomy Week has begun – a celebration of Italian flavors, culture and innovation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Cheese prices hit three-year low: ALDI cuts prices again
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Winners of the 2025 Hungaropack Hungarian Packaging Competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Turmoil in the tubs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Margin reduction extended to new products – in-store price restrictions remain in place until the end of February
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
