Cheese dishes book on the world of Hungarian cheeses
The Cheese Dishes – From Pasture to Plate book of Segal Viktor and Sándor Tamás reviews the world of Hungarian cheeses. The book that will be published these days will contain several recipes and photographs.
A cheese has its own history from the pasture to the table, as not only the way of making that determines the taste of cheese, but also the knowledge and passion of the cheesemaking master – Kis Miklós, Minister of State responsible for Rural Development said at the book’s presentation on Friday, in Budapest. (MTI)
Related news
Cheese prices may rise: semi-hard varieties are exempt from margin restrictions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Bel to invest in The Laughing Cow production in Spain
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Budapest’s historic restaurant reopens
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Premium drink, premium literature
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Responsible Gastro Hero Foundation: a sourdough and kombucha sharing campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Style, language and tools
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
