Edeka Launches Own-Brand Pasta Made Of Legumes
German retailer Edeka has announced the launch of low-carb, gluten-free organic pasta made of legumes.
Edeka Biopasta is available in two variants made of red lentils or chickpeas.
The red lentil pasta is characterised by an intense taste that complements meat steaks. It is high in vegetable proteins and has a bright red appearance.
The second pasta variant, made of 100% chickpea flour, is a perfect alternative to durum wheat pasta due to its mild aroma.
Related news
In the service of quality
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Edeka remains Germany’s favorite grocery retailer
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Swiss Supermarkets Embrace Cryptocurrency Payments
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
What’s new and new topics at FRUIT LOGISTICA 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The winners of the 2025 Retailer of the Year award have been announced
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >