Edeka Launches Own-Brand Pasta Made Of Legumes
German retailer Edeka has announced the launch of low-carb, gluten-free organic pasta made of legumes.
Edeka Biopasta is available in two variants made of red lentils or chickpeas.
The red lentil pasta is characterised by an intense taste that complements meat steaks. It is high in vegetable proteins and has a bright red appearance.
The second pasta variant, made of 100% chickpea flour, is a perfect alternative to durum wheat pasta due to its mild aroma.
Related news
Marodi Superfoodie Tagliatelle pastas
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Price Battle Around Milka Chocolate in Germany
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Plant-Based Protein Sales Resurge In K-Food Stores
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Signature 40 – the region’s new common language: An interview with founders Márton Nagy and Ádám Vaszary on the new dimension of the Signature Platform in 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Superbrands celebrated again in 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Karácsonyi tv-reklámok 2025 – indul a közönségdíj szavazás
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
