Edeka Launches Own-Brand Pasta Made Of Legumes
German retailer Edeka has announced the launch of low-carb, gluten-free organic pasta made of legumes.
Edeka Biopasta is available in two variants made of red lentils or chickpeas.
The red lentil pasta is characterised by an intense taste that complements meat steaks. It is high in vegetable proteins and has a bright red appearance.
The second pasta variant, made of 100% chickpea flour, is a perfect alternative to durum wheat pasta due to its mild aroma.
Related news
Netto Marken-Discount Expands Retail Media Offering
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >EDEKA Paschmann First German Retailer to Use Diebold Nixdorf’s AI-Powered Solution to Combat Shrink at Self-Checkout
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >In the service of quality
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Consumer centricity is key to private label growth – PLMA Summit in Copenhagen
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Only Free Autumn Festival kicks off with a Guinness record attempt and charity
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The 2025 Green Awards have been presented
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >