Edeka Launches Own-Brand Pasta Made Of Legumes
German retailer Edeka has announced the launch of low-carb, gluten-free organic pasta made of legumes.
Edeka Biopasta is available in two variants made of red lentils or chickpeas.
The red lentil pasta is characterised by an intense taste that complements meat steaks. It is high in vegetable proteins and has a bright red appearance.
The second pasta variant, made of 100% chickpea flour, is a perfect alternative to durum wheat pasta due to its mild aroma.
Related news
The Hungarian Red Cross and PENNY Hungary launch a national fundraising campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Growth in Germany’s Plant-Based Food Market Continues
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Edeka Wins German Sustainability Award
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The Companies for the Future Award 2026 application period is now open
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >5. Foodconf: Where participants get a taste of food innovations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Expanding professional offering: SIRHA Budapest is back!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

