Rules and reality
Food businesses and hospitality units are obliged by law to display the ingredients of the food they sell, so that consumers can see what kind of allergens they contain. The National Food Chain Safety Office (NÉBIH) has recently published a guidance on how shops, bars and restaurants should inform customers about food allergens and ingredients that can cause intolerance. The publication contains not only the related rules but also practical advice. //
Related news
Nébih at OMÉK: knowledge, fun and tasting
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >#NoBirdFlu: new toolkit on avian influenza available
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih at OMÉK: knowledge, entertainment and tasting
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The new trend in fall travel: Generation Z is looking for affordable luxury
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >What drink flavours did the summer bring?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Prestigious cocktail competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >