Rules and reality
Food businesses and hospitality units are obliged by law to display the ingredients of the food they sell, so that consumers can see what kind of allergens they contain. The National Food Chain Safety Office (NÉBIH) has recently published a guidance on how shops, bars and restaurants should inform customers about food allergens and ingredients that can cause intolerance. The publication contains not only the related rules but also practical advice. //
Related news
Nébih experts revealed labeling and quality errors in the product test of grillable cheeses
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tibor Navracsics: the government is spending 3.8 billion forints to curb golden yellow grape disease
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih inspected factories producing both gyro skewers and raw materials – the operation of one factory was immediately suspended
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
NKFH: air passengers received more than 15 million forints in compensation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A Walmart vadorzói – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Halleges – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

