Special sweeTEN 3.0 programmes
After the summer, the guild’s sweeten 3.0 talent programme continued – this gives 10 young confectioners the opportunity to make professional progress.
On 7 September Judit Fehér gave a one-day dessert course. Next time young confectioners met in the Hungarian Museum of Trade and Tourism (MKVM), on 25 September, when a special day commemorated the life and work of chef János Rákóczi, on the occasion of his birth’s 125th anniversary.

Visiting Judit Fehér…
MKVM director Róbert Török gave the keynote speech, and then Balázs Erdélyi, the guild’s president opened the Rákóczi cottage cheese cake show. Ádám Müller and Sándor Gábor spoke about where János Rákóczi came from and what he achieved during his career. Finally László Kovács, president of the Guild of Hungarian Restaurateurs (MVI) shared his thoughts on the oeuvre of Mr Rákóczi.

…and the MKVM
//
Related news
Lidl versus pastry shops: the supermarket chain offers “Álmodózó” cheaper
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Expanding professional programme – SIRHA Budapest is back!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >100 years – 100 ice creams
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Paprika Revue House opened full of flavor, rhythm and tradition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Siófok was the most popular destination this summer as well
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >SIRHA Budapest again in 2026 – with the Hungarian Pizza Championship
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >