Special sweeTEN 3.0 programmes
After the summer, the guild’s sweeten 3.0 talent programme continued – this gives 10 young confectioners the opportunity to make professional progress.
On 7 September Judit Fehér gave a one-day dessert course. Next time young confectioners met in the Hungarian Museum of Trade and Tourism (MKVM), on 25 September, when a special day commemorated the life and work of chef János Rákóczi, on the occasion of his birth’s 125th anniversary.

Visiting Judit Fehér…
MKVM director Róbert Török gave the keynote speech, and then Balázs Erdélyi, the guild’s president opened the Rákóczi cottage cheese cake show. Ádám Müller and Sándor Gábor spoke about where János Rákóczi came from and what he achieved during his career. Finally László Kovács, president of the Guild of Hungarian Restaurateurs (MVI) shared his thoughts on the oeuvre of Mr Rákóczi.

…and the MKVM
//
Related news
Lidl versus pastry shops: the supermarket chain offers “Álmodózó” cheaper
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Expanding professional programme – SIRHA Budapest is back!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >100 years – 100 ice creams
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Prestigious cocktail competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >You can now order exotic rides from Uber
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Table reservations have started for the autumn National Restaurant Week
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >