Indul a  StarStore – Év kereskedője 2023 verseny!

Date: 2023. 07. 01. 23:45

 

Ismét indul a  StarStore – Év kereskedője verseny!

Pályázatok benyújtási határideje: 2023. július 1.

A Trade magazin ismét versenyezni hívja a Magyarországon bejegyzett székhellyel rendelkező értékesítési pontokat és kereskedelmi vállalatokat.
A StarStore – Év kereskedője versenyen olyan boltok indulhatnak, ahol az értékesítési koncepciónak leginkább megfelelő a dizájn, a célcsoport igényeivel harmonizál a külső és belső bolti megjelenés, az árubemutatás, a személyzet, a kiszolgálás, és mindez visszaköszön a kommunikációban is. A kereskedelmi láncok esetében pedig olyan sikertényezőkre és elért eredményekre kell felhívni a zsűri figyelmét, amely alapján az adott vállalat megkülönböztethető a piac többi szereplőjétől.

Az üzletek profiljában nincs megkötés, lehetőséget kap minden működő kategória, az élelmiszerbolttól a könyvesbolton át, a nemzeti dohányboltokig épp úgy, mint a patikák, gyártói márkaboltok és vagy a vendéglátóipari egységek is. Nevezhetnek tulajdonosok vagy bérlők, építészek, dizájnerek, kivitelezők, közösen vagy önállóan.

Idén is szakmai zsűri értékeli a pályázatokat. A pályamunkák 2023. szeptember 25-29. között digitális totemoszlopon bemutatásra kerültek az FMCG piac legrangosabb szakmai fórumán, a tapolcai Business Days konferencián, ahol öt napon keresztül a pályázatokról készült prezentációkat az FMCG piac jelen lévő döntéshozói láthatják.

Az eredményhirdetésre 2023. szeptember 28-án, a konferencia gálavacsoráján került sor. A díjátadón a nevezések mindegyikét képes bemutatón ismertetjük, majd a kategóriák nyertesei átveszik az okleveleket és a kiemelkedő teljesítményt szimbolizáló Hollóházi porcelán díjakat.

A StarStore – Év kereskedője verseny pályázói közül a legjobb értékeléssel végzett értékesítési pont képviselője átveheti a Store of the Year Hungary 2023 díjat, míg a legjobb értékeléssel végzett kereskedelmi lánc a Retailer of the Year Hungary 2023 díjat is. Természetesen idén Ismét hirdetünk közönségdíjas pályázatot is.

Pályázatok benyújtási határideje: 2023. július 1.

Nevezés
A StarStore és az Év Kereskedője díjakért indulhatnak bolt tulajdonosok vagy bérlők önállóan, vagy akár gyártói márkatulajdonosok, építészek, dizájnerek, kivitelezők közösen.

Nevezési díj
1.pályázat 99 000 Ft + áfa / 2. és további pályázat 89 000 Ft + áfa, társnevezői díj 89.000 Ft.- + áfa

Díjak
• A kategóriagyőztesek viselhetik és kommunikálhatják a StarStore 2023 és az Év Kereskedője 2023 címeket.
• A Trade magazin által biztosított PR-megjelenések.
• Különdíjként Közönségdíjast, Store of the Year és Retailer Of the Year díjast is hirdetünk.

Elbírálás
A pályázatokat 8-12 tagú szakmai zsűri (zsűrizési útmutató) bírálja el, és dönt az eredményekről.
A Trade magazin honlapján is megjelenő pályázatok közül a legtöbb szavazatot kapott nevezés közönségdíjban részesül.
A szakmai zsűrizésre augusztus végén kerül sor, a StarStore  – Év Kereskedője 2023 díjazottjaira pedig a Business Days konferencia gálaestjén, ünnepélyes eredményhirdetés keretében derül fény.

Jelentkezési lap 2023 – StarStore – üzlet/értékesítési pont

Jelentkezési lap 2023 – Év Kereskedője 2023 – üzletlánc

További információkért írjon nekünk e-mailt: marketing@trademagazin.hu

A “STARSTORE – ÉV KERESKEDŐJE 2023″ VERSENYSZABÁLYZATA

A “STARSTORE – ÉV KERESKEDŐJE 2023″ VERSENY ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA

A legutóbbi verseny részletei