The proportion of Slovakian foods fell to a record low rate in Slovakia
The proportion of Slovakian foods continued to decline in Slovakian stores last year. The proportion of Slovakian foods fell to a record low level to 40 percent in April 2015 – according to the survey of the Slovak Food Industry Chamber (PKS).
The survey was conducted in 360 stores in Slovakia by the the GfK market research company. According to the survey, the rate of Slovakian foods in the Slovakian stores steadily declining for at least five years. Since the first survey in 2011, the proportion of Slovakian foods fell back by one fifth. (MTI, Starovic Tibor)
Related news
Lidl Slovakia – Supermarketization 2.0
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Coop Jednota Slovensko – Slovakia’s local retail hero
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Slovakian retail between price and provenance
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
OKSZ: Margin stop is wrong
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >New food certification for products free from ultra-processed ingredients
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Sausages, salamis, tactics
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

