Pro Gastronomia
This year’s ‘Pro Gastronomia’ awards have been presented at BGE KVIK. The 2019 winners were Olivier Roellinger, a chef with 3 Michelin stars, Károly Varga, the winner of 22 gold medals at the chef Olympics and world championships and Frigyes Vomberg, food stylist and former coach of the Hungarian Bocuse d’Or team. Zsófia Böröcz, former BGE KVIK student won the youth award. //
Related news
Modern research equipment at the Department of Hospitality of KVIK
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hotel management students
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The 2022 Pro Gastronomia awards were presented
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Íme, Az Év Bejglije 2025. verseny eredményei
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tokaji is the most popular wine region among Hungarians
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Google decides what to eat for dinner, goulash still wins
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

