Pro Gastronomia

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2019. 03. 10. 12:04

Átadták az idei „Pro Gastronomia” díjakat a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karán (BGE KVIK). A Vendéglátás Tanszék nyugalmazott egyetemi docense, dr. Sándor Dénes által 2018-ban alapított díjat a hazai és nemzetközi gasztronómiában kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyek kaphatják meg. Az elismerést 2019-ben Olivier Roellinger, 3 Michelin-csillagos séf, Varga Károly, 22 szakácsolimpiai és -világbajnoki aranyérem tulajdonosa, Vomberg Frigyes food stylist, a Bocuse d’Or csapat korábbi coacha, az ifjúsági díjat pedig Böröcz Zsófia, a BGE KVIK korábbi hallgatója érdemelte ki. A díjazottak személyét idén dr. Sándor Dénes, valamint dr. Lugasi Andrea, a BGE KVIK dékánja és prof. dr. Gundel János, a BGE KVIK nyugalmazott főiskolai tanára, professzor emeritus választotta ki. //

Kapcsolódó cikkeink