Pro Gastronomia
Átadták az idei „Pro Gastronomia” díjakat a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karán (BGE KVIK). A Vendéglátás Tanszék nyugalmazott egyetemi docense, dr. Sándor Dénes által 2018-ban alapított díjat a hazai és nemzetközi gasztronómiában kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyek kaphatják meg. Az elismerést 2019-ben Olivier Roellinger, 3 Michelin-csillagos séf, Varga Károly, 22 szakácsolimpiai és -világbajnoki aranyérem tulajdonosa, Vomberg Frigyes food stylist, a Bocuse d’Or csapat korábbi coacha, az ifjúsági díjat pedig Böröcz Zsófia, a BGE KVIK korábbi hallgatója érdemelte ki. A díjazottak személyét idén dr. Sándor Dénes, valamint dr. Lugasi Andrea, a BGE KVIK dékánja és prof. dr. Gundel János, a BGE KVIK nyugalmazott főiskolai tanára, professzor emeritus választotta ki. //
Kapcsolódó cikkeink
Hotelmenedzsment-utánpótlás
A BGE KVIK a harmadik alkalommal indított csapatot a ServiceCenter4Hospitality…
Tovább olvasom >Átadták a 2022-es Pro Gastronomia díjakat
A Pro Gastronomia díjat a hazai és nemzetközi gasztronómiában kiemelkedő…
Tovább olvasom >Turizmus piacelemzésben a világ legjobbjai között!
A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) négyfős hallgatói csapata második helyezést…
Tovább olvasom >További cikkeink
MSZÉSZ: Április 8-ig lehet kitölteni a HOTREC kérdőívet
A HOTREC (európai tagországok szállodai és éttermi szövetségeinek ernyőszervezete) felmérést…
Tovább olvasom >Megint egy Walmart-csokor! – A nap képe
Az amerikai üzletláncból származó „szokásos” képsorozatunk természetesen most sem Walmart-specifikus,…
Tovább olvasom >Fagylalt(kiszerelés?) – A nap videója
Kis fantáziával könnyű elképzelni, hogy így a pultosból is költő…
Tovább olvasom >