Pápai Hús: Hungarian consumers are looking for quality ham for Easter
An increasing demand occurs towards high quality Hungarian smoked meat products for Easter on the store shelves.
The price sensitivity of the previous years seems to recede, while 70 percent of the smoked products are still purchased in the Easter season. The Pápai Hús – that is on a growing path under the control of a new management and a new investor – delivers a total of about 600 tons of smoked Easter product to the stores in March and April cleaving an approximately 10 percent slice from this specific market segment.
Related news
Life is beautiful in pairs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >HERZ hams with ancient sea salt – a more conscious choice for everyday life
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Plates and glasses going green
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Pressure on retail chains continues to grow — warns Lidl Hungary CEO
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The High Quality Food trademark helps more and more consumers make informed choices
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Kifli.hu’s hot drinks category exceeded 2024 sales throughout the year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

