Pápai Hús: Hungarian consumers are looking for quality ham for Easter
An increasing demand occurs towards high quality Hungarian smoked meat products for Easter on the store shelves.
The price sensitivity of the previous years seems to recede, while 70 percent of the smoked products are still purchased in the Easter season. The Pápai Hús – that is on a growing path under the control of a new management and a new investor – delivers a total of about 600 tons of smoked Easter product to the stores in March and April cleaving an approximately 10 percent slice from this specific market segment.
Related news
HERZ hams with ancient sea salt – a more conscious choice for everyday life
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Plates and glasses going green
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Travel fever did not subside even after Easter
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Rossmann returns home with new accolades from the Retailer of the Year and Symbol of Sustainability competitions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >PENNY once again won the Trade Excellence Award for Hungarian Products
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Where did 288 million portions of surplus food go in the country?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >