Some advice on grilling
🎧 Hallgasd a cikket:
Soak fish in salty water for 10 minutes in advance, Fish don’t get burn if you put slices of lemon under them. Put a little butter on meat or patty and they won’t get dry.
Related news
Pork, wet towel, tricks – this is how Hungarians grill!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The grilling season has started: more than 300 grill and pot products are available on Kifli.hu
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Garden & grill – seasonal momentum at Auchan
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
Stuffed cabbage is the most Christmassy dish of Hungarians
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The nominees for the Restaurant of the Year award are now awaited.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Krumplilepel – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


