Five things we didn’t know about margarines
🎧 Hallgasd a cikket:
Is margarine hydrogenated and full of trans fatty acids? Maybe plastic, so it has no nutritional value at all? Although margarines are a popular food in Hungary, many urban legends and misconceptions surround these products.
Now we’ve gathered the five facts that perhaps even the biggest margarine consumers didn’t know about: It is a misconception that margarine is made from partially hydrogenated, i.e. hardened, vegetable oils. It’s not full of trans fatty acids, it’s really not plastic. It is Healthy Environmentally Friendly Alternative.
Tags: margarin, táplálkozástudomány
Related news
Bunge to sell European margarines and spreads business to Vandemoortele
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Butter and margarine brands: the force is with them
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NAK: Hands off the butter!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
KSH: in September, consumer prices exceeded the values of the same month of the previous year by an average of 4.3 percent
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The European Parliament has adopted a new, stricter definition of meat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The EU would accelerate the spread of artificial intelligence in industry and science
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >