Five things we didn’t know about margarines
🎧 Hallgasd a cikket:
Is margarine hydrogenated and full of trans fatty acids? Maybe plastic, so it has no nutritional value at all? Although margarines are a popular food in Hungary, many urban legends and misconceptions surround these products.
Now we’ve gathered the five facts that perhaps even the biggest margarine consumers didn’t know about: It is a misconception that margarine is made from partially hydrogenated, i.e. hardened, vegetable oils. It’s not full of trans fatty acids, it’s really not plastic. It is Healthy Environmentally Friendly Alternative.
Tags: margarin, táplálkozástudomány
Related news
Bunge to sell European margarines and spreads business to Vandemoortele
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Butter and margarine brands: the force is with them
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NAK: Hands off the butter!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
K&H: pension-focused influencer campaign receives international recognition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Diseases create disturbances on the poultry market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lidl Slovakia – Supermarketization 2.0
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
