Many people visited the Hungarian Flavours Fair
In spite of the bad weather about 7,500 people visited the Hungarian Flavours Spring Fair at the second weekend of March. Visitors could choose from more than 1,000 typical Hungarian foods, and they also had the chance to take part in culinary and cultural programmes. The fair’s main theme was ham and meat products, in line with the Agricultural Marketing Centre’s pork promotion campaign – we learned from Krisztián Pap, the fair’s founder. //
Related news
Changing meat market: more cattle and pigs, less poultry processed in the first half of 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The number of cattle and pig slaughters increased in the first half of 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Free-from, but still complete
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Several prominent international speakers at this year’s Marketing Summit
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Downtown Beer Festival has begun
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Junior Prima Award Hungarian Awareness and Media Category 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >