Many people visited the Hungarian Flavours Fair
In spite of the bad weather about 7,500 people visited the Hungarian Flavours Spring Fair at the second weekend of March. Visitors could choose from more than 1,000 typical Hungarian foods, and they also had the chance to take part in culinary and cultural programmes. The fair’s main theme was ham and meat products, in line with the Agricultural Marketing Centre’s pork promotion campaign – we learned from Krisztián Pap, the fair’s founder. //
Related news
MOL Fresh Corner turns 10 – from Olympic champions to Tankcsapda, everyone celebrates the country’s most popular hot dog
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >34 Hungarian exhibitors participate in ANUGA in Cologne
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary’s food industry on the threshold of progress: the second Hungarian Food Summit
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Recognition on World Bread Day – gluten-free product manufacturers awarded
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The FoodTechShow ended successfully
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Shanghai Fair Trade Show exhibition in Budapest – October 30-31.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >