Italian gastronomy week in the spirit of conscious nutrition
Conscious nutrition and taste culture are the themes of the 4th Italian Gastronomy Week, where Italian cuisine is promoted from Monday, including tastings, seminars, film screenings and other programs.
Massimo Rustico, Italy’s ambassador in Hungary said at a press conference in Budapest on Saturday that these days, every Italian embassy in the world will host a gastronomic program that will carry the message of the 2015 Milan World Exhibition on Biodiversity and Sustainable Agriculture. (MTI)
Related news
Italian tourism workers have different assessments of the results of the summer season
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Italian cuisine 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Mixed Results For Carrefour In Italy And Brazil
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Junior Prima Award Hungarian Awareness and Media Category 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >This year’s Symbol of Sustainability winners announced
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Farmer Expo will be held again in Debrecen
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >