Ferrero Launches Nutella Biscuits In Italy
Ferrero has introduced Nutella Biscuits in Italy, months after its launch in France, reports suggest.
The product combines the crunchiness of shortbread biscuits with the taste and texture of Nutella, which accounts for 40% of the product.
The dough is made with select ingredients, such as wheat flour and cane sugar.
It was first launched in April in France with plans to gradually market it throughout Europe.
The biscuits are manufactured in the Balvano plant near Potenza, where Ferrero has invested over €120 million in an ad hoc production line.
Related news
Ferrero Rolls Out Five New Products
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nutella Plant-Based makes Hungarian debut
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Ferrero Achieves 90% Ingredient Traceability
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Euroshop is 60 years old
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >TECHXPO 2025: Budapest will once again host the largest innovation and technology summit in Central Europe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AgriTech InnoExpo 2025 – where innovation meets nature
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
