Ferrero Launches Nutella Biscuits In Italy
Ferrero has introduced Nutella Biscuits in Italy, months after its launch in France, reports suggest.
The product combines the crunchiness of shortbread biscuits with the taste and texture of Nutella, which accounts for 40% of the product.
The dough is made with select ingredients, such as wheat flour and cane sugar.
It was first launched in April in France with plans to gradually market it throughout Europe.
The biscuits are manufactured in the Balvano plant near Potenza, where Ferrero has invested over €120 million in an ad hoc production line.
Related news
Ferrero Achieves 90% Ingredient Traceability
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Kellogg’s stock shot up like a rocket: Ferrero acquisition may be behind it
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Ferrero launches a Nutella spread with peanuts to fuel US growth
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Several prominent international speakers at this year’s Marketing Summit
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Downtown Beer Festival has begun
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Junior Prima Award Hungarian Awareness and Media Category 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >