EU pork production has increased
🎧 Hallgasd a cikket:
In March 2020, slaughterhouses in the European Union produced about 2 million tonnes of pork and 600,000 tonnes of beef. This meant a 3.3 percent increase in pork production, compared to the same period of a year before, and a slight 0.4 percent decline in beef production, according to agrarszektor.hu.
The figures suggest that meat production in the European Union was not immediately met by the restrictive measures imposed due to the coronavirus pandemic, which began to be ordered and implemented in March 2020. The data are from Eurostat’s analysis. (agrarszektor.hu, Szedlák Levente)
Related news
Slovak Minister of Agriculture: European Commission’s proposals threaten to eliminate Slovak agriculture
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >UK Department of Agriculture recognises Hungary’s freedom from foot-and-mouth disease
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The domestic pig sector is on solid footing
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
Réka Rubint: “Only one thing tires me: resting…”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >“Food Summit” a huge success at the 82nd OMÉK
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >TOP 50 Marketing and TOP 50 PR Leaders: New Stars and Returning Big Names
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >