The consumption of eggs may increase
The nutritional content of table eggs have improved significantly in recent decades – agrarszektor.hu wrote. Improved housing and feeding conditions contributed mainly to the changes. The Takarék Agrár Központ prepared a medium-term forecast over the egg market developments.
The forecasts of the Takarék Agrár Központ Centre for Agricultural Economy:
– Due to changes in eating habits, the market penetration egg-free pastas and due to the new types of side dishes egg consumption declines. But the Takarék Agrár Központ predicts that the domestic consumption of eggs can be expanded by about 10 percent in the coming 6-8 years. (Fórián Zoltán leading agricultural expert, Takarék Agrár Központ, agrarszektor.hu)
Related news
How to store eggs? – Useful tips from Nébih
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Science Ambassadors visited the Szigetcsép egg processing plant
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Poultry and egg prices continue to rise – consumers can expect permanently high prices
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
German wholesale prices rose both year-on-year and month-on-month in September
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Food inflation in Romania accelerated to 9.88 percent in September
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >László Palkovics discussed the green future in Sopron
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >