The consumption of eggs may increase
The nutritional content of table eggs have improved significantly in recent decades – agrarszektor.hu wrote. Improved housing and feeding conditions contributed mainly to the changes. The Takarék Agrár Központ prepared a medium-term forecast over the egg market developments.
The forecasts of the Takarék Agrár Központ Centre for Agricultural Economy:
– Due to changes in eating habits, the market penetration egg-free pastas and due to the new types of side dishes egg consumption declines. But the Takarék Agrár Központ predicts that the domestic consumption of eggs can be expanded by about 10 percent in the coming 6-8 years. (Fórián Zoltán leading agricultural expert, Takarék Agrár Központ, agrarszektor.hu)
Related news
Hungarian egg white slices were also bitten into in Vilnius and Riga
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Egg prices near record high: European shortage caused by bird flu drives up prices
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Undiscovered Wonders of Eggs: Choline, Tryptophan, and More
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
How to avoid the hassles of online shopping?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >It’s time for company Christmas parties: a waste of money or a good party?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Price isn’t enough, promotions and re(in)novation are lifting the plane
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

