The consumption of eggs may increase
The nutritional content of table eggs have improved significantly in recent decades – agrarszektor.hu wrote. Improved housing and feeding conditions contributed mainly to the changes. The Takarék Agrár Központ prepared a medium-term forecast over the egg market developments.
The forecasts of the Takarék Agrár Központ Centre for Agricultural Economy:
– Due to changes in eating habits, the market penetration egg-free pastas and due to the new types of side dishes egg consumption declines. But the Takarék Agrár Központ predicts that the domestic consumption of eggs can be expanded by about 10 percent in the coming 6-8 years. (Fórián Zoltán leading agricultural expert, Takarék Agrár Központ, agrarszektor.hu)
Related news
Egg market 2025: rising prices, declining production and new export opportunities
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Scandal over Ukrainian eggs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >What you should know about eggs – storage methods, nutritional value, freshness
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Dm babybonus for expectant mothers and families with young children
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Danone Invests €60m In Valencian Dairy Hub
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Mobile banking is part of everyday life
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >