Barilla stops production of plant-based Tolerant Foods pastas
Barilla Group stops manufacturing its minimally processed legume-based pasta products in the United States.
This article is available for reading in Trade magazin 2024/6-7
Tolerant Foods has announced the decision on its website and Instagram page, saying its estimation is that the products will remain on store shelves through May. Barilla bought the Tolerant Foods brand in 2018 through the acquisition of MXO Global Inc. Barilla plans to focus on products offering different nutritional benefits under its own brand. //
Related news
A star is born – say hello to dirty soda!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Aldi serves up a cheaper Thanksgiving meal deal
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Walmart, OpenAI partner for purchases in ChatGPT
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Invisible risk in the chain: microplastics in the food industry
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >GKI confidence index reaches 4-month high in August
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Euromonitor International unveils Global Consumer Trends for 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
