Barilla stops production of plant-based Tolerant Foods pastas
Barilla Group stops manufacturing its minimally processed legume-based pasta products in the United States.
This article is available for reading in Trade magazin 2024/6-7
Tolerant Foods has announced the decision on its website and Instagram page, saying its estimation is that the products will remain on store shelves through May. Barilla bought the Tolerant Foods brand in 2018 through the acquisition of MXO Global Inc. Barilla plans to focus on products offering different nutritional benefits under its own brand. //
Related news
Aldi US Plans Its First Store Near Times Square
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >PepsiCo sharpens energy drink focus with bigger Celsius stake
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Danone lines up yogurt facility expansion amid “explosive growth” in US
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
A new PENNY store has opened in the 15th district
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Danubius Hotels launches special support
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Aldi US Plans Its First Store Near Times Square
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >