Barilla stops production of plant-based Tolerant Foods pastas
Barilla Group stops manufacturing its minimally processed legume-based pasta products in the United States.
This article is available for reading in Trade magazin 2024/6-7
Tolerant Foods has announced the decision on its website and Instagram page, saying its estimation is that the products will remain on store shelves through May. Barilla bought the Tolerant Foods brand in 2018 through the acquisition of MXO Global Inc. Barilla plans to focus on products offering different nutritional benefits under its own brand. //
Related news
More vegan options available at Sziget festival
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Watermelon buyers are safe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Ben Stiller gets into the better-for-you soda space
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The 2025 Symbol of Sustainability Awards have been presented
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MNB Director: The rate of price increases may decrease permanently to the central bank’s tolerance band at the beginning of 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nestlé and Tesco again support the work of the Food Bank
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >