Barilla stops production of plant-based Tolerant Foods pastas
Barilla Group stops manufacturing its minimally processed legume-based pasta products in the United States.
This article is available for reading in Trade magazin 2024/6-7
Tolerant Foods has announced the decision on its website and Instagram page, saying its estimation is that the products will remain on store shelves through May. Barilla bought the Tolerant Foods brand in 2018 through the acquisition of MXO Global Inc. Barilla plans to focus on products offering different nutritional benefits under its own brand. //
Related news
Retailers turn to AI for marketing, merchandising
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Vegan scrambled eggs at 30,000 feet
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Amazon tests delivery in half hour or less
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Superbrands celebrated again in 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >László Pekó: “Coop isn’t just a network, it is a way of life – and has been for 30 years”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Karácsonyi tv-reklámok 2025 – indul a közönségdíj szavazás
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
