Trademagazin > Horeca > (HU) Nem elég jó szakácsnak lenni, tudni kell üzletemberként is gondolkodni!
(HU) Nem elég jó szakácsnak lenni, tudni kell üzletemberként is gondolkodni!
Sorry, this entry is only available in HU.
Related news
(HU) Ez volt az idei Gundel-díj átadás – A nap képe
Sorry, this entry is only available in HU.
Read more >Attila Bicsár and Lázár Kovács-Siklós will receive the Gundel award this year
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró…
Read more >Summer sandwiches and espresso with ice cream: the gastronomic offer of OMV VIVA has been renewed
From July, the gastronomic offer of OMV VIVA was renewed:…
Read more >
More related news >
Related news
Europeans’ desire to travel increases: Travel trends for the fall and winter season of 2024
According to the latest research by the European Travel Commission…
Read more >Hello METRO, HelloPay!
Starting in July, the popular HelloPay integrated catering system –…
Read more >