Not much plant-based food in the British diet
Britons don’t consume enough plant-based food to maintain long-term health, claims a new research by King’s College London.

Despite their high nutritional value, nuts, seeds, and legumes have contributed only minimally to overall plant-based consumption
This article is available for reading in Trade magazin 2025/10.
According to the study, a diverse plant-based diet contributes to cardio-metabolic health, improving cholesterol levels, blood sugar control, nutrient intake and overall diet quality. The study analysed data from more than 670 adults and revealed that vegetables (21%), vegetable oils (18.8%) and fruits (17%) contributed the most to diversity.
Related news
Hungarian freight transport at a sustainability turning point
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Buffet system in schools
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Gyermelyi Cake Flour
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Olyan MI kell, ami meg tud bennünket védeni – mondja a kibertitok jövőkutató
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

