Nébih certification
Hospitality units that also offer mass catering services must have the Quality-driven Public Sector Catering Programme’s certificate for the latter – informed Dávid Tóth, head of the hospitality and mass catering department of the Hungarian Food Chain Safety Office (Nébih).
The main goal of this certification is to guarantee the high level of food safety, food hygiene and the use of quality cooking ingredients. Nébih launched the programme in test mode back in October 2015. Hospitality units can get the certification for a 3-year period or until it is withdrawn. Issuing the certificate is based on unannounced on the spot audits.
//
Related news
Nébih’s online Kitchen Control student competition is starting again this year.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih: Golden yellow grape disease has appeared in new wine regions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih’s online Kitchen Control student competition is starting again this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Italian cuisine 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A celebration of flavours
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Kétdimenziós étterem – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >