Nébih certification
Hospitality units that also offer mass catering services must have the Quality-driven Public Sector Catering Programme’s certificate for the latter – informed Dávid Tóth, head of the hospitality and mass catering department of the Hungarian Food Chain Safety Office (Nébih).
The main goal of this certification is to guarantee the high level of food safety, food hygiene and the use of quality cooking ingredients. Nébih launched the programme in test mode back in October 2015. Hospitality units can get the certification for a 3-year period or until it is withdrawn. Issuing the certificate is based on unannounced on the spot audits.
//
Related news
Sausages, salamis, tactics
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Newer plant protection products are available for small-scale cultivation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Protection against golden yellow grapevine disease does not stop
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The long weekend of October 23 brought in more than 600,000 guest nights
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >This is what the Christmas fishing season will be like
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Egy bolti eladó emlékiratai – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
