Nébih: minor deficiencies in case of garlic creams
The National Food Chain Safety Office (Nébih) carried out the official investigations of five garlic creams. During the tests, minor deficiencies were found – the agency told MTI on Thursday.
According to the communication of the National Food Chain Safety Office (Nébih) the quality and safety parameters the salinity, the amount of preservatives heavy metals, and the markings were tested in case of five garlic creams. (MTI)
Related news
Seed Association: Organic farming on a growth path
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Festive menu planning made easy with Nébih’s No Leftovers portion calculator
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Organic farming on a growth trajectory, the size of the eco-area is now stable at over 300 thousand hectares
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Premium drink, premium literature
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Responsible Gastro Hero Foundation: a sourdough and kombucha sharing campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Style, language and tools
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

