Nébih: the durability of food appreciated during the emergency
The representative online consumer survey of 3,000 people was conducted in early May.
Nébih emphasized that the pandemiological emergency did not change the basic consumer habits related to the purchase of food, the mode of purchase and the order of preference of the factors influencing the purchase have changed as well.
Shorter sales routes became more valuable, which favored food produced in Hungary. (MTI)
Related news
More than 600 tons of plastic waste can be saved annually
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Support for fisheries control and monitoring is a priority project
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >István Nagy: Farmers can count on us, we will protect our vineyards!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) Továbbra is száguldanak az élelmiszeripari árak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Another wave of food price increases could come due to EPR fees
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KSH: in August, the foreign trade surplus for goods was 557 million euros, while imports were 4.1 percent lower than in the same period of the previous year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >