From now on there will be more meat in the sausages
Sausages and parisians should contain more meat, because the regulations of the Hungarian Food Code will change.
The use of mechanically separated meat was tightened as well. New quality requirements have been specified in the baking industry as well. According to the agricultural ministry, the purpose of the changes will provide better quality products to the consumers. (MTI)
Related news
Domestic meat industry in a market turmoil
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The government provides further significant assistance to the actors of the domestic dairy sector
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Institute of Agricultural Economics: poultry meat exports increased, pork meat exports decreased
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
If you want fresh pine, look for Hungarian-produced pine
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >This is how humans and AI work together – the artificial intelligence revolution in the workplace
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Billa Czechia Focuses On Quick Commerce
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

