From now on there will be more meat in the sausages
Sausages and parisians should contain more meat, because the regulations of the Hungarian Food Code will change.
The use of mechanically separated meat was tightened as well. New quality requirements have been specified in the baking industry as well. According to the agricultural ministry, the purpose of the changes will provide better quality products to the consumers. (MTI)
Related news
UK Department of Agriculture recognises Hungary’s freedom from foot-and-mouth disease
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lantmännen Unibake buys Dutch bakery group Boboli Benelux
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The domestic pig sector is on solid footing
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
OECD further improves forecast for global GDP growth this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >EPR fees will increase from October: the prices of several products may double
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MNB: slower growth, declining inflation expected
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >