Gábor Molnár, before the finals of Bocuse d'Or in Lyon
The expert is in the opinion that Bocuse d'Or is not necessarily about the most genial, but rather the most hard-working chef winning, which is fine with him as he considers himself to the the type who loves to fight hard for great results. Bocise Academy offers him a great way to prepare for the contest, they've evn been to a psychologist to get the best results.
Related news
The world of private labels is moving to Amsterdam again – interview with Peggy Davies, President of PLMA
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Good performance at the Bocuse d’Or
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Miből mennyi az elég? – válaszol Kovács András Péter
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The 10th Italian Gastronomy Week has begun – a celebration of Italian flavors, culture and innovation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian tourism could close a record year – 1,000 billion in accommodation fee revenue, 1,000 billion airport development planned
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Splash-free urinal
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >



